Agent de insotire si gardare persoane fizice si valori


CURS AGENT DE INSOTIRE SI GARDARE            PERSOANE FIZICE SI VALORI

 
Definirea ocupatiei de agent de insotire si gardare persoane fizice si valori

Agentii de insotire si gardare persoane fizice si valori executa atributii de aparare a persoanei careia ii asigura garda de corp, impotriva unor atacuri care pun in pericol viata, integritatea corporala, sanatatea sau bunurile acesteia.

Obiectivele cursului
 • Executarea cu eficienta in activitatea serviciul de paza / gardare, indiferent de tipul de misiune : garda de corp sau gardare transport valori ;

 • Participarea la misiunile de garda de corp si sa actioneze în cadrul echipajelor de transport valori si în echipele de sprijin (interventie) ;
 • Cunoasterea armamentului si munitia, partile componente, montarea si demontarea, reguli si mijloace de intretinere, mânuirea si caracteristicile tehnice, incidente ce pot surveni la trageri;
 • Formarea si fixarea deprinderilor necesare utilizari armelor si munitiei;
 • Cunoasterea normelor si regulile deontologice specifice activitatilor de gardare persoane fizice si valori;
 • Formarea deprinderilor practice de baza pentru blocarea unor atacuri ;

  Inscrierea la curs

  Se face pe baza cererii candidatuluii, a contractului si a certificatului de calificare in ocupatia de agent paza si ordine.

  Taxa cursului

  250 RON

  Locuri de desfasurare a pregatirii

  Pregatirea teoretica se va face cu ajutorul mijloacelor de instruire specifice, tehnologiilor didactice moderne existente in cadrul Fundatiei, sala de curs, etaj 3, camera 272 si etaj 2, camera 170 din str. Walter Maracineanu nr. 1-3, , sector 1, Bucuresti.

  Pregatirea fizica se va face in sala de sport a Liceului Teoretic Alexandru Ioan Cuza, str. Aleea Barajul Dunarii nr.2, sector 3, Bucuresti.

  Sedintele de tragere vor avea loc in Poligonul Federatiei Romane de Tir.

  Durata cursului

  4 saptamani, 2 saptamani teorie si 2 saptamani pregartire practica

  Examenul de absolvire (evaluare finala)

  Conform cu:
 • Hotarirea Guvernului nr. 522 din 8 mai 2003  pentru aprobarea  Normelor metodologice  de aplicare a prevederilor  Ordonantei Guvernuluinr. 129/2000 ,privind formarea profesionala a adultilor.
 • Hotarirea Guvernului nr.1829 din 28 octombrie 2004 ,pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr.129/2000,privind formarea profesionala a adultilor aprobate prin Hotarirea Guvernului nr.522/2003.

  Se va sustine in prezenta unei comisii formate din reprezentanti: C.N.F.P.A., Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti Serviciul Ordine Publica si reprezentanti ai Fundatiei Universcult

 

click pentru marireclick pentru marire

    

 copyright 2004 FUNDATIA UMANITARA UNIVERSCULT