Agent de securitate


CURS AGENT DE SECURITATE

 
Definirea ocupatiei de agent de securitate

Agentii de securitate indeplinesc sarcini care vizeaza, in principal, patrularea in afara si in incinta obiectivelor pentru prevenirea patrunderilor ilegale, furturilor, actelor de violenta si folosirea tuturor mijloacelor de securitate pentru intimidarea eventualelor incercari.

Obiectivele cursului
 • Insusirea si aprofundarea de catre cursanti a cunostintelor din domeniul pazei persoanelor, obiectivelor, bunurilor si valorilor.
 • Formarea si dezvoltarea deprinderilor specifice, in scopul indeplinirii la un nivel calitativ superior a misiunilor specifice serviciului de securitate.
 • Formarea si fixarea deprinderilor necesare utilizarii mijloacelor de securitate si de autoaparare din dotare in diverse situatii.
 • Insusirea prevederilor actelor normative in vigoare care reglementeaza activitatea de securitate ori care au tangenta cu acest domeniu.
 • Cresterea rezistentei fizice si psihice la efort prelungit, in conditii normale si de stres.
 • Stapanirea unor procedee de baza din domeniul autoapararii.

  Inscrierea la curs

  Se face pe baza cererii candidatuluii, a contractului si a documentelor care atesta indeplinirea cerintelor conform Legii 333/2003.

  Taxa cursului

  300 RON

  Locuri de desfasurare a pregatirii

  Pregatirea teoretica se va face cu ajutorul mijloacelor de instruire specifice, tehnologiilor didactice moderne existente in cadrul Fundatiei, sala de curs, etaj 3, camera 272 si etaj 2, camera 170 din str. Walter Maracineanu nr. 1-3, , sector 1, Bucuresti.

  Pregatirea fizica se va face in sala de sport a Liceului Teoretic Alexandru Ioan Cuza, str. Aleea Barajul Dunarii nr.2, sector 3, Bucuresti.

  Sedintele de tragere vor avea loc in Poligonul Federatiei Romane de Tir.

  Durata cursului

  10 saptamani, 2 zile teorie si 3 zile practica / saptamana

  Examenul de absolvire (evaluare finala)

  Conform cu:
 • Hotarirea Guvernului nr. 522 din 8 mai 2003  pentru aprobarea  Normelor metodologice  de aplicare a prevederilor  Ordonantei Guvernuluinr. 129/2000 ,privind formarea profesionala a adultilor.
 • Hotarirea Guvernului nr.1829 din 28 octombrie 2004 ,pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr.129/2000,privind formarea profesionala a adultilor aprobate prin Hotarirea Guvernului nr.522/2003.

  Se va sustine in prezenta unei comisii formate din reprezentanti: C.N.F.P.A., Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti Serviciul Ordine Publica si reprezentanti ai Fundatiei Universcult

 

click pentru marireclick pentru marire

    

 copyright 2004 FUNDATIA UMANITARA UNIVERSCULT